,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar
Sarat
Katentuan Layanan
Katentuan Pangginaan supados langkung gamblang
Tanggal efektif: 23 Februari 2019
LIM Lessons ("LIM" utawa "we") ngajeni privasi panjenengan, lan nglindhungi Informasi Pribadi sampeyan penting kanggo kita. Kanggo tujuan Kebijakan Privasi iki ("Kebijakan"), "Informasi Pribadi" nuduhake kabeh informasi sing, piyambak utawa sing gegandhengan karo informasi liyane, mungkin bisa ngenali sampeyan. Kebijakan iki ("Kebijakan") kalebu koleksi lan nggunakake informasi sing gegandhengan karo situs iki ("Situs"). Kanthi nggunakake Situs iki, sampeyan setuju karo syarat, kondisi, lan laku sing kasebut ing Kebijakan iki lan Katentuan Layanan kita.
I. Informasi sing Dikumpulake
Nalika sampeyan ndhaftar ing Situs kita, sampeyan diwenehi informasi pribadi, kayata jeneng, alamat email, lan lokasi sampeyan.
Nalika nggawe profil lan/utawa dadi tutor utawa pelajar, sampeyan nyedhiyani informasi pribadi tartamtu kayata jeneng lan jeneng mburi, jeneng email, tanggal lahir, lan kutha sing sampeyan gunakake. Sampeyan uga nyedhiyani informasi liyane sing ngidini kita nggawe pengalaman pribadhi minangka tutor utawa pelajar kayata jeneng panganggo lan tembung sandhi, preferensi basa (kalebu jinis, tingkat, tingkat, lan fokus kanggo siswa), jender, zona wektu, basa native, kapentingan , pendidikan, lan profesi saiki. Sampeyan uga bisa nyebut pilihan kanggo nampa LIM Newsletter, pamutakhiran saka blog kita, lan diskon kanggo pelajaran. Tambahan, sampeyan duwe opsi kanggo nyedhiyani gambar profil.
Kita uga nglumpukake informasi apa wae kanthi sukarela nyedhiyani kita nalika nggunakake situs kita utawa karo layanan kita. Kita bisa kanthi otomatis nampa informasi saka nggunakake situs iki kalebu alamat IP, informasi browser, lan tanggal lan wektu kunjungan sampeyan.
Kita nggunakake platform video urip sing dioperasikake dening TokBox Inc. kanggo nyedhiyani sampeyan kemampuan ngobrol liwat video langsung. TokBox nyimpen rekaman obrolan video ing server, lan nyedhiyakake akses kanggo data kasebut. Ing tanggal saka Kebijakan Privasi iki, istilah Tokbox migunakaken yen, gegayutan karo operasi platform video, "TokBox nampi lan nyimpen informasi pribadi sing ora diidinenali uga informasi lan statistik pangguna sing aggregated, kayata nomer pangguna unik, nomer sesi lan total menit stream. TokBox bisa nyimpen informasi kasebut dhewe utawa informasi kasebut bisa disimpen lan digabungake karo afiliasi, agen, panyedhiya layanan lan mitra bisnis saiki lan calon. TokBox migunakake informasi kasebut kanggo nyedhiyakake, nambah, ngembangake lan ningkatake produk lan layanan lan tujuan bisnis liyane. "Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan koleksi TokBox, nggunakake utawa pambocoran informasi, sampeyan bisa ngubungi TokBox liwat informasi kontak sing kasedhiya ing situs web TokBox ing http://www.tokbox.com. Yen sampeyan lagi aktif ing sesi obrolan video ing Situs utawa App, sesi kasebut bisa direkam kaya sing kasebut ing ndhuwur lan ing Agreement User. Kita bisa nggunakake rekaman kasebut kanggo tujuan bisnis internal kita, kalebu tanpa watesan kanggo tujuan resolusi perselisihan lan ningkatake layanan kita. Rekaman bisa uga kasedhiya kanggo sampeyan kanthi review.
II. Cara Nganggo Informasi
Kita nggunakake informasi sing kita kumpulake ing macem-macem cara kayata nanggapi panjalukan panjulangan, nyambungake sampeyan karo pangguna liyane kanggo pelajaran, nyediakake sampeyan karo kuliah sing cocog, ngapikake pengalaman sampeyan karo Situs lan layanan, lan sesambungan karo sampeyan.
III. Informasi Kita Nuduhake karo Liyane
Kita ora ngedol, dagang, utawa digunakake mindhah Informasi Pribadi menyang pihak katelu kajaba yen kita nyedhiyakake sampeyan karo dhaptar sadurunge. Iki ora kalebu mitra hosting situs web lan pihak liya sing ngewangi kita ngoperasikake situs web kita, ngetokake bisnis, pembayaran pangolahan, utawa nyedhiyakake layanan kita ("Pihak Liyane"), karo sapa wae sing bisa nuduhake Informasi Pribadi kanggo tujuan kasebut.
Kita bisa mbagi utawa ngirim informasi, kalebu Informasi Pribadi, nalika kita pracaya tindakan kuwi perlu kanggo nglakoni hukum, nglakokaké kawicaksanan Situs kita, utawa kanggo nglindhungi hak-hak, properti, lan/utawa keamanan kita, utawa sampeyan utawa kita Pihak liyane.
Informasi pengunjung non-pribadi bisa disedhiyakake marang pihak liyane kanggo marketing, iklan, utawa panggunaan liyane. Pihak kasebut ora bisa ngenali sampeyan miturut informasi anonim iki.
IV. Link Katelu
Ing Situs iki, kita bisa nyakup pranala menyang situs web pihak katelu sing ngemot kabijakan privasi sing kapisah lan bebas. Kita ora tanggung jawab kanggo laku, utawa isi sing ana ing, situs web pihak katelu iki, lan nyaranake sampeyan maca lan maneh kebijakan privasi samubarang situs kasebut sing dibukak.
V. Cookies
Kanggo nambah Situs iki, LIM nggunakake cookie. Cookie minangka file teks cilik sing ditransfer menyang hardisk komputer liwat browser web. Cookie mbisakake sistem Situs utawa panyedhiya layanan kanggo ngenali browser sampeyan lan menehi informasi babagan cara nggunakake situs web, kayata basa pangguna lan lokasi pilihan.
Sampeyan bisa uga milih milih metu saka cookie kanthi nggunakake Situs iki kanthi mandhiri instruksi ing browser web, senajan bisa ngganggu kemampuan sampeyan kanthi nggunakake lan seneng.
VI. California Ora Lacak Disclosures
Amarga LIM ora nglacak pelanggan ing wektu lan situs internet pihak katelu kanggo nyedhiyakake iklan, LIM ora nanggepi sinyal Ora Track.
VII. Kebijakan Anak
LIM nduweni komitmen kanggo nglindhungi privasi anak lan kabeh panganggo. Senajan kita ora khusus kanggo pasar kanggo bocah-bocah ing umur 13, kita ngerti yen wong tuwa bisa nggunakake Situs kita atas jenenge anak-anake supaya bisa ndhaftar ing pelajaran basa. Sadurunge ngempalaken, nggunakake, utawa nyampekno Informasi Pribadi saka utawa bab anak, kita bakal oleh persetujuan saka wong tuwa utawa wali sah. Nalika sampeyan nyuwun pandhuan atas jenenge anak sampeyan, sampeyan bakal duwe pilihan kanggo nyedhiyani persetujuan sampeyan ing kumpulan Informasi Pribadi anak sampeyan liwat Situs LIM. Yen sampeyan menehi idin, sampeyan bakal ngirim email konfirmasi karo link kanggo ngaktifake akun anak sinau basa. Minangka wali induk utawa sah, sampeyan ngontrol informasi pribadi anak sampeyan. Yen ing sembarang wektu sampeyan pengin Informasi Pribadi anak bakal dibusak saka basis data kita, hubungi kita nggunakake informasi kontak sing ditemokake ing bagean iki.
Yen kita dadi weruh yen bocah ing umur 13 wis ngirim Informasi Pribadi ing Situs iki, kita bakal nggunakake informasi kasebut mung kanggo nanggapi kanthi langsung marang bocah kanggo menehi informasi marang wong tuwanane supaya perlu nggunakake situs kita . Yen kita sinau sing wis diklumpukake Informasi Pribadi babagan bocah cilik ing umur 13 kanthi cara sing ora konsisten karo hukum, kita bakal langsung mbusak katrangan kasebut saka database kita.
Yen sampeyan duwe pitakonan babagan cara kita nangani privasi anak, hubungi kita ing:
Language in Motion LLC PO Box 930233 Verona, WI 53593-0233 (608) 514-1518 hello@limlessons.com
VIII. Pilihan lan Akses
Sampeyan bisa uga tansah milih kanggo ora nyedhiyani informasi ing Situs kita, sanajan bisa ngganggu kemampuan sampeyan kanggo njupuk keuntungan saka Situs iki lan layanan kita.
Yen sampeyan pengin maneh, ngakses, nganyari, utawa mbenerake Informasi Pribadi sing sadurunge sampeyan wis kasedhiya, sampeyan bisa nglakoni kanthi ngakses profil sampeyan utawa ngontak kita.
Yen sampeyan ora pengin nrima komunikasi email saka sampeyan, sampeyan bisa ngeklik link "unsubscribe" sing kasedhiya ing email sing dikirim, utawa kanthi ngubungi.
IX. Pangguna Liyané ing Amérika Sarékat
Situs iki minangka tuan rumah ing Amerika Serikat lan diatur dening hukum Amerika Serikat. Yen sampeyan nggunakake Situs iki ing njaba Amerika Serikat, sumurup yen informasi sampeyan bakal ditransfer menyang, disimpen, lan diproses ing Amerika Serikat ing ngendi server lan database kita dumunung. Kanthi nggunakake Situs iki, sampeyan setuju kanggo transfer informasi menyang negara njaba negara sampeyan.
X. Owah-owahan menyang Kebijakan iki
Kita terus-terusan ningkatake lan nambah fitur lan fungsi Situs iki lan layanan sing kita tawakake liwat Situs iki. Minangka asil owah-owahan, utawa owah-owahan ing hukum, kita perlu nganyari utawa ngrubah Kebijakan iki. Mulane, LIM duwe hak nganyari utawa ngowahi Kebijakan iki sawayah-wayah, kanthi masang versi revisi Kebijakan iki ing kaca web iki. Kita bakal ngandhani sampeyan babagan owah-owahan materi kanggo kawicaksanan iki liwat email. Panggunaan terus Situs iki bakal mènèhi sinyal persetujuan marang syarat-syarat sing dianyari utawa direvisi saka Kebijakan iki. Sampeyan kudu ngunjungi kaca iki saka wektu kanggo wektu kanggo mirsani owah-owahan apa wae sing mungkin wis digawe.
Hubungi Kami
Language in Motion LLC PO Box 930233 Verona, WI 53593-0233 (608) 514-1518 hello@limlessons.com
LIM Pelajaran Situs Katentuan Pangginaan supados langkung
Paling diowahi: 1 Agustus 2016
Sugeng Rawuh ing LIM Lessons, Situs kanggo Language in Motion, LLC. PLEASE SCROLL mudhun lan WACA AGREement INI ING ENTIRETE sadurunge sampeyan ngakses situs utawa layanan apa wae.
Penerapan Ketentuan Penggunaan
Syarat panggunaan iki dilebokake dening lan antarane Sampeyan, minangka pengunjung situs iki, lan Language in Motion, LLC ('Perusahaan', 'kita' utawa 'kita'). Syarat lan kahanan ing ngisor iki, uga dokumen apa wae sing dikatutake kanthi referensi, (kanthi kolektif, 'Ketentuan Penggunaan'), ngatur akses sampeyan lan panggunaan LIM Lessons kalebu konten, fungsionalitas, pelajaran basa, lan layanan ( bebarengan 'Layanan') ditawakake utawa liwat LIM Lessons ('Situs'), yaiku tamu utawa pangguna pangguna.
Kanthi nggunakake Situs sampeyan nampi lan setuju kanggo terikat lan tetep karo Ketentuan iki, lan Kebijakan Privasi kita, ditemokake ing [www.limlessons.com/en/tos], sing digabungake kanthi referensi. Yen sampeyan ora pengin setuju karo Katentuan Panggunaan utawa Kebijakan Privasi, sampeyan ora kudu ngakses utawa nggunakake Situs iki.
Sampeyan kudu umur 14 taun utawa luwih kanggo njaluk lan mbayar pelajaran ing LIM Pawulangan tanpa persetujuan parental express. Yen sampeyan nembe umur 13 taun utawa luwih enom, sampeyan kudu nduwe parentah utawa wali sah ngrampungake panjalukan lan proses pambayaran. Kanggo Mahasiswa berumur 13 tahun utawa luwih enom, wong tuwa utawa wali sah kudu mlebu alamat email kanggo ngrampungake panjalukan lan proses pambayaran sadurunge sampeyan nggunakake Service LIM Lessons. Mangga dilapurake persetujuan iki karo wong tuwa utawa wali sah supaya sampeyan loro ngerti carane LIM Pelajaran bisa dianggo lan apa batasan kanggo nggunakake situs lan layanan kita.
Sampeyan setuju kanggo netepi kabeh aturan lokal kalebu, tanpa watesan, aturan babagan Internet, keamanan data utawa privasi. Khusus, sampeyan setuju kanggo nglakoni kabeh hukum sing ditrapake babagan transmisi data teknis sing diekspor saka Amerika Serikat utawa negara sampeyan manggon. Salajengipun, sampeyan ngakoni manawa sampeyan manggon ing sawijining negara ing sanjabane Amerika Serikat, informasi pribadhi bisa ditransfer ing njaba negara sampeyan. Kanthi nggunakake Situs iki, sampeyan setuju kanggo transfer iki. Kajaba iku, yen sampeyan manggon ing sawijining negara sing dilarang dening hukum, peraturan, perjanjian utawa tindakan administratif saka nglebokake hubungan perdagangan karo Amerika Serikat utawa warga negara, sampeyan ora bisa nggunakake Situs iki. Negara kasebut bisa uga kalebu Kuba, Iran, Irak, Korea Lor, Serbia, Siria lan Sudan, lan tanggung jawab kanggo njamin yen sampeyan nglakoni hukum A.S. sajrone bab iki.
Kabeh hak sing ora kasebut kanthi tegas diwenehake dening Katentuan Panggunaan iki dilindhungi dening Perusahaan.
Owahan ing Katentuan Pangginaan supados langkung
Kita bisa uga mriksa lan nganyari Ketentuan Panggunaan iki kanggo wektu miturut sawijine kawicaksanan. Yen ditindakake, kita bakal ngowahi tanggal ‘pungkasan sing diowahi’ pungkasan ing ndhuwur. Kabeh pangowahan bisa ditrapake langsung nalika kita ngirim, lan aplikasi menyang kabeh akses menyang situs kasebut sawise.
Panggunaan terus Situs iki sawise posting saka Katrangan Diparake diganti berarti sampeyan setuju lan setuju karo owah-owahan. Iku tanggung jawab sampeyan kanggo mriksa kaca iki kanthi luwih kerep supaya sampeyan mangerteni apa wae owah-owahan, amarga padha ngiket sampeyan. Yen sampeyan ora setuju karo syarat utawa Syarat Katentuan Panggunan sing bakal digarap, aja nggunakake utawa ngakses (utawa terus akses) Situs utawa Layanan.
Ngakses Situs lan Akun Keamanan
Kita nduweni hak kanggo mbatalake utawa mbenakake Situs iki, lan apa layanan utawa materi sing kita nyedhiyakake ing Situs kasebut, kanthi pratelan tunggal kita tanpa kabar. Kita ora bakal tanggung jawab manawa kanggo alasan apa waé utawa bagean situs ora kasedhiya ing sembarang wektu utawa kapan wae. Saka wektu kanggo wektu, kita bisa matesi akses menyang sawetara bagean Situs, utawa kabeh Situs, kanggo pangguna, kalebu pangguna kedhaftar.
Sampeyan tanggung jawab kanggo:
• Nggawe kabeh pangaturan sing dibutuhake kanggo sampeyan duwe akses menyang Situs iki. • Mesthekake yen kabeh wong sing ngakses Situs liwat sambungan internet sampeyan ngerti babagan Katentuan Pangginaan supados iki lan tundhuk.
Kanggo ngakses Situs utawa sawetara sumber daya sing ditawakake, sampeyan bisa uga diwenehi rincian utawa informasi liyane. Iku kawontenan nggunakake Situs sampeyan supaya kabeh informasi sing sampeyan nyedhiyakake ing Situs iku bener, saiki lan lengkap. Sampeyan setuju yen kabeh informasi sing sampeyan gunakake kanggo ndhaftar ing Situs iki utawa digunakake, kalebu nanging ora winates kanthi nggunakake fitur interaktif ing Situs iki, diatur dening Kebijakan Privasi kita [www.limlessons.com/en/tos], lan sampeyan ngakoni kabeh tindakan sing kita gunakake babagan informasi sing konsisten karo Kebijakan Privasi kita.
Yen sampeyan milih, utawa diwenehake, jeneng pangguna, tembung sandi utawa informasi liyane minangka bagéan saka prosedur keamanan, sampeyan kudu ngresiki informasi kasebut minangka rahasia, lan sampeyan ora kudu nyampekakake marang wong liya utawa entitas kasebut. Sampeyan uga ngakoni yen akun sampeyan pribadhi kanggo sampeyan lan ora setuju kanggo nyedhiyani sapa wae sing nduweni akses menyang Situs iki utawa bagian saka iku nggunakake jeneng panganggo, tembung sandi utawa informasi keamanan liyane. Sampeyan setuju supaya langsung menehi akses menyang pangguna ora sah utawa pangguna jeneng pangguna utawa tembung sandhi utawa pidanan keamanan liyane. Sampeyan uga setuju kanggo njamin yen sampeyan metu saka akun sampeyan ing pungkasan saben sesi. Sampeyan kudu ngati-ati banget nalika ngakses akun saka komputer umum utawa bareng supaya wong liya ora bisa ndeleng utawa ngrekam tembung sandhi utawa informasi pribadhi liyane.
Kita duwe hak kanggo mateni jeneng panganggo, kata sandi utawa pengenal liyane, manawa sampeyan milih utawa diwenehake dening kita, kapan wae ing kawicaksanan tunggal kita kanggo alasan utawa ora ana alesan, kalebu, yen, miturut pendapat kita, sampeyan wis nglanggar sembarang ketentuan kasebut Katentuan Pangginaan supados langkung.
Hak Intelektual
Situs lan kabeh isi, fitur lan fungsi (kalebu nanging ora winates ing kabeh informasi, perangkat lunak, teks, tampilan, gambar, video lan audio, lan rancangan, pilihan lan pengaturan kasebut), diduweni dening Perusahaan, sing menehi lisensi utawa panyedhiya liyane saka materi kasebut lan sing dilindhungi dening Amerika Serikat lan internasional hak cipta, merek dagang, paten, rahasia dagang lan liyane intelektual utawa hukum hak kepemilikan.
Syarat Katentuan Pangguna ngijini sampeyan minangka lisensi sing winates, pribadi, ora eksklusif, non-transferable, tanpa bisa dibatalake kanthi bebas kanggo nggunakake situs kasebut kanggo panggunaan pribadhi, non-komersial. Perusahaan bisa ngilangi lisensi iki sawayah-wayah kanthi alesan utawa ora ana alesan. Sampeyan ora kudu ngasilake, mbagekke, ngowahi, nggawe karya turunan, nuduhake publik, nindakake publik, republik, download, nyimpen utawa ngirim manawa ana materi ing Situs iki, kajaba kaya mangkene:
• Komputer bisa uga nyimpen salinan bahan kasebut ing RAM sauntara sampeyan ngakses lan ndeleng bahan kasebut. • Sampeyan bisa uga nyimpen file sing wis cache dening browser Web kanthi otomatis kanggo nambah tampilan. • Sampeyan bisa nyithak siji salinan nomer halaman sing cukup kanggo panggunaan pribadi, non-komersial lan ora kanggo ngasilake, publikasi utawa distribusi luwih lengkap. • Yen kita nyedhiyakake aplikasi desktop, mobile utawa aplikasi liyane sing bisa diunduh, sampeyan bisa ndownload salinan siji menyang komputer utawa piranti seluler mung kanggo panggunaan pribadi, non-komersial, yen sampeyan setuju bakal kaiket dening persetujuan lisensi pangguna akhir kanggo kuwi aplikasi. • Yen nyedhiyakake fitur media sosial karo konten tartamtu, sampeyan bisa tumindak kaya sing diaktifake fitur kasebut.
Sampeyan kudu ora:
• Ngowahi salinan bahan saka situs iki. • Gunakake gambaran, foto, video utawa urutan audio utawa grafis kanthi kapisah saka teks sing gawan. • Mbusak utawa ngganti pesen hak cipta, merek dagang utawa hak properti liyane saka salinan bahan saka situs iki.
Sampeyan ora kudu ngakses utawa nggunakake tujuan komersial ing bagean Situs utawa Layanan utawa materi sing kasedhiya liwat Situs iki. Yen sampeyan pengin nggunakake bahan ing Situs liyane sing wis ditemtokake ing bagean iki, tulungake panjaluk sampeyan: hello@limlessons.com
Yen sampeyan nyetak, nyalin, ngowahi, ngundhuh utawa nggunakake utawa nyedhiyakake sapa wae liyane kanthi akses menyang bagean situs sing ora nerak Ketentuan Panganggo, hak sampeyan nggunakake Situs bakal mandheg langsung lan sampeyan kudu, ing opsi kita, bali utawa ajur wae salinan saka bahan sing digawe. Ora ana hak, judhul utawa kapentingan ing utawa situs utawa isi ing situs kasebut ditransfer menyang sampeyan, lan kabeh hak sing ora tinulis kanthi nyata diwenehake dening Perusahaan. Sembarang panggunaan Situs sing ora dileksanake kanthi kasebut ing Katentuan Pangginaan supados bisa nanggulangi Ketentuan iki lan uga nglanggar hak cipta, merek dagang lan undang-undang liyane.
Trademark
Jeneng Perusahaan, logo Perusahaan lan jeneng, jeneng, logo, jeneng, jeneng layanan, desain lan slogan sing ana, minangka merek dagang saka Perusahaan utawa afiliasi utawa pemberi lisensi. Sampeyan ora kudu nggunakake tandha tandha kaya tanpa ijin ditulis sadurunge saka Perusahaan. Kabeh jeneng, logo, jeneng layanan, desain lan slogan liyane ing Situs iki minangka merek dagang saka pamilike dhewe-dhewe.
Pangguna dilarang
Sampeyan bisa nggunakake situs kasebut mung kanggo maksud sing sah lan sesuai karo Katentuan Panggunaan. Sampeyan setuju ora nggunakake Situs:
• Kanthi cara sing nglanggar undang-undang utawa peraturan federal, negara, lokal utawa internasional sing ditrapake (kalebu, tanpa watesan, ana undang-undang babagan ekspor data utawa piranti lunak menyang lan saka AS utawa negara liya). • Kanggo tujuan eksploitasi, gawe piala utawa nyoba kanggo ngeksploitasi utawa cilaka bocah cilik kanthi cara kanthi ngumumake konten sing ora cocog, njaluk informasi sing bisa dingerteni utawa digunakake. • Kanggo ngirim, utawa njupuk kiriman, materi pariwara utawa promosi [tanpa idin tinulis sadurunge], kalebu ‘mail sampah’, ‘huruf chain’ utawa ‘spam’ utawa panyuwunan liyane sing padha. • Kanggo nyamar utawa nyoba nyamar Perusahaan, karyawan Perusahaan, pangguna liyane utawa wong liya utawa lembaga (kalebu, tanpa watesan, nggunakake alamat e-mail utawa jeneng layar sing ana gandhengane sadurunge). • Kanggo nindakake tumindak liyane sing mbatesi utawa nyegah panggunaan utawa rasa seneng situs iki, utawa sing, sing ditemtokake dening kita, bisa uga cilaka Perusahaan utawa pangguna Situs utawa mbabarake tanggung jawab.
Tambahan, sampeyan setuju ora:
• Gunakake Situs iki kanthi cara sing bisa mateni, kakehan kakehan, ngrusak, utawa ngrusak Situs utawa ngganggu pihak liya nggunakake Situs, kalebu kemampuan kanggo melu kegiatan wektu nyata liwat Situs kasebut. • Gunakake robot, spider utawa piranti otomatis liyane, proses utawa cara kanggo ngakses Situs iki kanggo maksud apa wae, kalebu ngawasi utawa nyalin materi ing Situs kasebut. • Gunakake proses manual kanggo ngawasi utawa nyalin materi ing Situs iki utawa kanggo tujuan liya sing ora sah tanpa idin sadurunge ditulis. • Gunakake piranti, piranti lunak utawa rutin sing bisa ngganggu situs iki. • Introduksi virus, jaran Trojan, cacing, bom logika utawa materi liyane sing mbebayani utawa teknologi mbebayani. • Nyoba entuk akses sing ora sah, ngganggu, ngrusak utawa ngganggu bagean ing Situs iki, server sing disimpen ing Situs iki, utawa server apa wae, komputer utawa database sing ana ing situs iki. • Nyerang Situs liwat serangan layanan penolakan utawa serangan penolakan layanan sing disebarke. • Yen ora, nyoba ngganggu kerja Situs sing bener.
Prilaku Larangan ing Piwulang: Ing gegayutan karo partisipasi sampeyan ing Piwulang kasebut, sampeyan setuju ora melu kegiatan apa wae sing bakal nglanggar, ora nyalahake utawa nglanggar hak properti intelektual pihak katelu utawa iku ora sah, fitnah, fitnah, ngancam, porno, ngganggu. sengit, rasional utawa etnik nyerang utawa nyurung tumindak sing bakal dianggep minangka pelanggaran pidana, nuwuhake tanggung jawab sipil, nglanggar undang-undang utawa ora cocog. Sampeyan setuju melu Piwulang kanggo tujuan pamulangan lan pamulangan basa. LIM bisa, sawayah-wayah bisa ngilangi pangguna apa wae sing ana ing pengadilan tunggal LIM nglanggar Perjanjian iki. Kanggo nglaporake kegiatan sing ora cocog babagan Piwulangan, kirim e-mail hello@limlessons.com.
LIM bisa, sawayah-wayah, mbusak utawa mbatesi profil samubarang Tutor sing ing paukuman tunggal LIM melu prilaku sing dilarang: • Ngowahi informasi kontak pribadi. • Ora sah utawa salah konfirmasi nalika ngrampungake utawa ora lengkap Piwulangan. • Nggawe luwih saka siji akun guru. • Nyedhiyakake identitas palsu utawa informasi palsu ing profil Tutor. • Nyedhiyani murit informasi babagan LIM lan Layanan. • Melu panyerakan. • Ora ngirim pelajaran sing dikonfirmasi. • Nolak nampa Kabijakan Pembatalan. • Ora kalebu Cathetan Tutor lengkap kanggo pelajaran. • Ora kalebu Assignment ing Omah kanthi arah sing cetha sing cocog kanggo kabutuhan Siswa kanggo pelajaran sing. • Ngirim pesen utawa e-mail sing agresif utawa ngancam kanggo dhukungan pelanggan.
Informasi palsu: Sesambungan karo nggunakake Layanan, Situs, lan Aplikasi, sampeyan setuju manawa sampeyan ora: (i) nuduhake utawa nerbitake kepalsuan utawa misrepresentations sing bisa ngrusak LIM utawa pihak katelu; (ii) ngirim materi sing ora sah, defamatori, libelous, ancaman, pornografi, ngganggu, disengiti, racially utawa ethnically nyerang utawa nyengkuyung tumindak sing bakal dianggep minangka tindak pidana kriminal, nimbulake kewajiban sipil, nglanggar hukum apa wae, utawa (iii) ngirim iklan utawa solicitations bisnis. LIM ora nyengkuyung pendapat, rekomendasi, utawa pitutur sing ditulis dening Tutors utawa Murit, lan LIM kanthi tegas nyatakake kabeh lan kabeh tanggung jawab karo pendapat, rekomendasi, utawa saran kaya kuwi.
Kontribusi panganggo
Situs bisa ngemot papan pesen, ruangan ngobrol, kaca web utawa profil pribadi, forum, papan buletin, lan fitur interaktif liyane (kanthi kolektif, ‘Interactive Services’) sing ngidini pangguna ngirim, ngirim, nerbitake, nampilake utawa ngirim menyang pangguna liyane utawa wong liya (sawise, ‘post’) isi utawa bahan (sacara kolektif, ‘Kontribusi Panganggo’) ing utawa liwat Situs iki.
Kabeh Anggota Kontribusi kudu tundhuk marang Standar-standar Konten sing disetel ing Katentuan Panggunaan.
Sembarang Kontribusi Panganggo sing dikirim menyang situs kasebut bakal dianggep non-rahasia lan non-tertutup. Kanthi nyedhiyakake sumbangan Anggota ing Situs, sampeyan menehi kita lan [panyedhiya kita lan panyedhiya layanan, lan masing-masing lan] [masing-masing] lisensi, panerus lan menehi hak migunakaké, ngasilaken, ngowahi, nindakake, nampilake, ndhistribusi lan digunakake nyampekno kanggo pihak katelu materi kasebut [kanggo maksud apa wae/miturut setelan akun].
Sampeyan makili lan njamin:
• Sampeyan duwe utawa ngontrol kabeh hak ing lan menyang Panganggo Panganggo lan duwe hak kanggo menehi lisensi sing diwenehake ing ndhuwur kanggo kita lan afiliasi lan panyedhiya layanan, lan saben wong sing duwe lisensi, penerus lan tugas. • Kabeh Kontribusi pangguna sampeyan lan bakal tundhuk karo Katentuan Penggunaan iki.
Sampeyan ngerti lan ngakoni manawa sampeyan tanggung jawab kanggo Anggota Kontribusi sing dikirim utawa dikirim, lan sampeyan, dudu Perusahaan, duwe tanggung jawab penuh kanggo isi kasebut, kalebu legality, reliability, akurasi, lan kesesuaian.
Kita ora tanggung jawab, utawa tanggung jawab kanggo pihak katelu, kanggo konten utawa akurasi Kontribusi pangguna sing dikirim dening sampeyan utawa pangguna liyane Situs.
Pandhuan Monitoring
Pelajaran bisa direkam utawa diawasi dening LIM, liwat panyedhiya obrolan video kita TokBox. Sampeyan mènèhi idin kanggo: (i) ngawasi utawa ngrekam Pelajaran sing dilakoni; (ii) LIM nggunakake rekaman kasebut kanggo tujuan bisnis, kalebu tanpa watesan kanggo tujuan kayata resolusi perselisihan lan ningkatake Layanan; (iii) rekaman kasebut disedhiyakake menyang partai liyane menyang Pawulangan; (iv) rekaman kasebut kasedhiya kanggo sampeyan kanggo maneh, (vi) rekaman sing digunakake utawa diungkapake dening LIM manawa diwenehake dening hukum utawa proses hukum utawa nganti dadi LIM deems perlu kanggo tujuan ngleksanakke utawa nglindhungi hak kasebut. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Tokbox lan praktik-praktik, sampeyan bisa ngunjungi situs TokBox lan sinau carane ngubungi TokBox ing http://www.tokbox.com.
Pemantauan lan Penegakan; Nggon mandeg
Kita duwe hak:
• Mbusak utawa nolak kanggo ngirim Kontribusi Panganggo wae kanggo alasan utawa ora ana alesan ing kawicaksanan tunggal kita.
• Njupuk tindakan apa wae kanggo Kontribusi Panganggo sing disebabake perlu utawa cocog karo kebijaksanaan tunggal, kayata yen kita pracaya yen Kontribusi Panganggo kuwi nerak Syarat Katentuan, kalebu Standar Konten, nglanggar hak properti intelektual utawa hak liyane wae wong utawa entitas, ngancam safety pribadi pangguna situs utawa masyarakat utawa bisa nggawe tanggung jawab kanggo Perusahaan.
• Ngandhani identitas utawa informasi liyane babagan sampeyan nalika kita pracaya tindakan kasebut perlu kanggo netepi hukum, nglakokaké kawicaksanan Situs kita, utawa kanggo nglindhungi hak-hak kita (kalebu hak properti intelektual lan hak privasi), properti, lan/utawa safety , utawa sing saka sampeyan utawa pihak katelu sing mbantu ngelola Situs kita lan nyedhiyakake Service kasebut.
• Njupuk aksi hukum sing cocok, kalebu tanpa watesan, rujukan kanggo penegak hukum, kanggo nggunakake situs sing ora sah utawa tanpa wewenang.
• Ngilangi utawa ngeculake akses sampeyan menyang kabeh utawa bagean Situs kanggo [alesan utawa ora ana alesan, kalebu tanpa watesan] apa wae sing nglanggar Katentuan Panggunaan.
Tanpa matesi kasebut, kita duwe hak kanggo nggabungake kanthi bener karo panguwasa penegak hukum utawa pranata pengadilan sing nyuwun utawa ngarahake kita kanggo nyingkap identitas utawa informasi liyane sapa sing ngirim bahan apa wae ing utawa liwat Situs iki. YOU WAIVE AND HOLD HARMLESS THE COMPANY AND ITS AFFILIATES, LICENSEES AND SERVICE PROVIDERS FROM ANY CLAIMS RESULTING FROM ACTION ACTED BY ANY OF FOREGOING PARTIES OUR OR AS RESULT OF INVESTIGATIONS AND FROM ANY ACTIONS AS AS CONSEQUENCE OF INVESTIGATIONS BY EITHER SUCH PARIWISATA UTAWA PEGAWAI KELENGKAPAN.
Nanging, ora ditindakake kanggo mriksa kabeh materi sadurunge dikirim ing Situs kasebut, lan ora bisa njamin aman saka materi sing ora ditemtokake sawise dikirim. Mulane, kita ora duwe tanggung jawab kanggo tumindak utawa ora ono babagan transmisi, komunikasi utawa isi sing diwenehake dening pangguna utawa pihak katelu. Kita ora tanggung jawab utawa tanggung jawab marang sapa wae kanggo kinerja utawa nonperformance aktivitas sing diterangake ing bagean iki.
Standar Kontèn
Iki standar isi ditrapake kanggo kabeh lan Kontribusi Panganggo lan nggunakake Layanan Interaktif. Kontribusi Panganggo kudu kabeh kudu mematuhi kabeh hukum lan angger federal, negara, lokal lan internasional sing ditrapake. Tanpa matesi kasebut, Kontribusi Panganggo ora kudu:
• Ngemot materi apa-apa sing kurang ajar, ora sopan, ora sopan, nyiksa, nyerang, ngganggu, nesu, sengit, inflamasi, utawa ora disenengi.
• Nggalakake material, kekerasan, utawa diskriminasi sacara seksual utawa pornografi adhedhasar lomba, jinis, agama, warga negara, cacat, orientasi seksual utawa umur.
• Infringe paten, merek dagang, rahasia dagang, hak cipta utawa barang intelektual liyane utawa hak-hak liyane saka wong liya.
• Nglanggar hak-hak hukum (kalebu hak publisitas lan privasi) saka wong liya utawa ngemot materi sing bisa nimbulaké kewajiban sipil utawa pidana miturut hukum utawa peraturan sing ditrapake utawa sing mokal uga ana ing konflik karo Katentuan Panggunaan lan Privacy kita Kebijakan [ndeleng ndhuwur].
• Bisa ngapusi wong liya. • Promosi kegiatan ilegal, utawa pengacara, promosi utawa nulung tumindak sing ora sah.
• Nyebabake gangguan, ora nyenengake utawa biso dipercoyo utawa bakal kacau, gawe isin, wedi utawa ngganggu wong liya.
• Impersonate any person, utawa misrepresent identitas utawa afiliasi karo wong utawa organisasi.
• Melu aktivitas komersial utawa dodolan, kayata kontes, undhang lan promosi, barter utawa iklan liyane.
• Menehi pangaruh sing diarani saka utawa didhukung dening kita utawa wong liya utawa entitas, yen ora kasebut.
Reliance on Information Dikirim
Informasi sing disajake ing utawa liwat Situs digawe mung kanggo tujuan informasi umum. Kita ora njamin akurasi, kalengkapan utawa kegunaan informasi iki. Sembarang ketergantungan sing ditrapake ing informasi kasebut kanthi nyata ing resiko dhewe. Kita ora nyalahake kabeh tanggung jawab lan tanggung jawab sing ditemokake saka sembarang ketergantungan sing disediakake ing bahan kasebut dening sampeyan utawa pengunjung liyane ing Situs, utawa sapa waé sing bakal dilaporake manawa isi kasebut.
Situs iki nyakup isi sing disedhiyakake dening pihak katelu, kalebu bahan sing disedhiyakake dening pengguna liyane, blogger lan pemberi lisensi pihak katelu, sindikator, agregator lan/utawa layanan pelaporan. Kabeh pernyataan lan/utawa panemu sing ditulis ing bahan kasebut, lan kabeh artikel lan tanggapan kanggo pitakonan lan isi liyane, kajaba isi sing diwenehake dening Perusahaan, iku mung panemu lan tanggung jawab wong utawa entitas sing nyedhiyakake materi kasebut. Bahan kasebut ora bisa nggambarake pendapat Perusahaan. Kita ora tanggung jawab, utawa tanggung jawab marang sampeyan utawa pihak katelu, kanggo isi utawa akurasi samubarang bahan sing disedhiyakake dening pihak katelu.
Sinau basa mung gampang - mula dina iki!
Jadwal Saiki
Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/lim-logo-footer.png
© Language in Motion LLC 2019