,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar

Pelajaran Beasiswa Sosial

Pelajaran Beasiswa Sosial

Bridge Kesenjangan Kesempatan Kanthi Pelajaran Gratis

Siswa lan guru ing pelajaran basa gratis

“Saliyane mupangat intrinsik, piwulang kasebut nyedhiyakake praktik mulang lan rating sing apik, supaya bisa entuk piwulang sing mbayar kanthi luwih akeh.”

- Tutor Juliet

Cara miwiti sinau:

Nerangake kahanan adhedhasar kabutuhan sampeyan

Jadwalake pelajaran karo tutor sing paling apik kanggo sampeyan

Sampeyan melu kelas virtual kita

Utawa ketemu pelajaran pribadi

Sampeyan ngirim peer

Lan lancar!

Kirimake panjaluk menyang Alexa sing nerangake kenapa dheweke kudu mulang dadi sukarelawan.
Jeneng Pertama
Jeneng Mburi
Katrangan ringkes
Nerusake Jadwal
LIM Lessons Alexa Tutor
Inggris
Native Speaker
Ndeleng Resume
LIM Disertifikasi
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/medal.png
5 pengalaman taun
5/5

Kita duwe kelas virtual dhewe

Sampeyan bisa sinau saka telpon, komputer utawa tablet

LIM Lessons kelas virtual

Mangkene manfaate luwih akeh

Nyambungake sampeyan karo siswa

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan karo Algoritma Tutor ™ kita

Kepuasan dhuwit bali lan pembayaran sing aman

Ngembangake hubungan karo wong ing saindenging jagad

Halo
Ciao
Hola

Piranti sinau kalebu kertu flash, video lan artikel

A1
A2
B1
B2
C1
C2

Kita ngukur kemajuan sampeyan lan nyedhiyakake sertifikat kelancaran

Tutor Inggris sing seneng mulang pelajaran gratis

Pelajaran Beasiswa Sosial adhedhasar dhasar. Kita ngupayakake nambah akses menyang alat pendhidhikan sing terkenal kanggo kabeh wong.

A small business owner holding the sign for her business

Pamilik bisnis cilik disaranake sinau

Ing ekonomi global saiki, ana tantangan gedhe sing diadhepi para wirausahawan. Piwulang kasebut bisa mbantu nyuda tantangan utama.

Sapa wae bisa ngalami jaman angel

Sanajan Beasiswa Sosial adhedhasar kabutuhan, kita ngerti manawa kebutuhan bisa muncul saka macem-macem kahanan. Kita kasurung kabeh sing kepengin njaluk piwulang.

Nggarap level lapangan dolanan

Muga-muga piwulang bisa mbantu mbukak lawang anyar kanggo wong sing asring ora kalebu kesempatan amarga bias.

Sinau basa mung gampang - mula dina iki!

Jadwal Saiki

Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/lim-logo-footer.png
© Language in Motion LLC 2019