,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar

Pelajaran LIM Kanggo Organisasi

Lim Lessons For Organizations

Kuatake tim sampeyan nganggo LIM Lessons

Tim perusahaan sing melu pelajaran basa online
Gambar jagad sing makili globalisasi

Kapinteran ing basa liya minangka prekara kanggo ekspansi internasional

Grafik sing makili kenaikan daya saing

Tambahake daya saing tim ing pasar global

Ngobrol antarane pelanggan lan bisnis

Iki minangka faktor sing nemtokake nggawe bisnis anyar

%
70
Gambar sing makili mayoritas pelanggan
saka pelanggan
%
67
Gambar sing makili mayoritas organisasi
rumangsa luwih seneng tuku nalika informasi ditampilake ing basa asale
pimpinan organisasi setuju manawa masalah komunikasi nyuda efisiensi

LIM Lessons yaiku ngrampungake masalah komunikasi

Pelajaran beasiswa sosial online ing ponsel

We offer kelas kanggo 80 basa sing beda.

Platform kita nduweni aksesibilitas sing apik banget, kasedhiya ing telpon, tablet lan komputer.

Gabung liwat 29.000 siswa lan guru les dununge ing saindenging jagad.

Pelajaran basa online ing komputer

LIM Lessons nyedhiyakake praktik tuntunan ing pelajaran pribadi, nambah kapercayan tim sampeyan.

Rasakake Piwulang LIM

Murid mlebu tujuane

Algoritma nyaranake tutor becik.

Jadwal siswa pelajaran pribadi utawa online.

PR rampung lan biji.

Video, artikel lan audio ing platform digunakake kanggo latihan lan sinau.

Siswa dadi lancar.

Garis sing nuduhake proses pengalaman sinau basa
Siswa basa seneng mesem

Sinau basa mung gampang - mula dina iki!

Jadwal Saiki

Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/lim-logo-footer.png
© Language in Motion LLC 2019