,,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar

Sinau Jepang

Sinau Jepang

Multilingualism minangka faktor kunci ing daya saing, mobilitas lan lapangan kerja

Keahlian komunikasi sing kuat lan dominasi macem-macem basa minangka kunci kanggo saingan ing pasar global saiki.

Papat siswa lan kanca basa sing ngomong

Cara miwiti sinau Jepang kanthi LIM Lessons

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan

Sampeyan gawe jadwal pelajaran

Sampeyan melu kelas virtual kita

Utawa ketemu pelajaran pribadi

Sampeyan ngirim peer

Sampeyan dadi lancar ing basa!

Klik ing wektu sing kasedhiya kanggo gawe jadwal
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
Nyambung 01:00 - 02:00
Wong + online 05:00 - 06:00
Nyambung 06:50 - 07:50
LIM Lessons Alexa Tutor
Inggris
Native Speaker
Ndeleng Resume
LIM Disertifikasi
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/medal.png
5 pengalaman taun
5/5

Kita duwe kelas virtual dhewe

Sampeyan bisa sinau saka telpon, komputer utawa tablet

LIM Lessons kelas virtual

Mangkene manfaate luwih akeh

LIM Lessons Algoritma Pencocokan cocog karo siswa karo tutor

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan karo Algoritma Tutor™ kita

Kepuasan dhuwit bali lan pembayaran sing aman

Kepuasan dhuwit-bali pembayaran dijamin lan aman

Halo
Ciao
Hola

Piranti sinau kalebu kertu flash, video lan artikel

A1
A2
B1
B2
Ukur level keahlian sampeyan
C1
C2

Kita ngukur kemajuan sampeyan lan nyedhiyakake sertifikat kelancaran

Kita nyedhiyakake Jepang pelajaran sing dipersonalisasi sing fokus ing macem-macem topik kalebu:

Wanita sing sinau basa Jepang nggunakake platform LIM Lessons

JLPT

Nyempurnakake keterampilan kanggo Maca, Ngrungokake, Ngomong lan Nulis nalika sampeyan siyap kanggo ngetrapake iki.

Toto wicoro

Tutor Jepang fokus kanggo nyampurnakake pocapan, pangerten% lan pangembangan kosakata Jepang. Sinau kanggo ngobrol ing Jepang kanthi trep, bener lan artistik. Tutor kita mbantu para siswa ngobrol ing Jepang kanthi trep, bener lan artikul.

Mung ngobrol

Apa sampeyan kepenak nyambut gawe? Apa sampeyan duwe pikiran sing pengin dirembug? Ing piwulang Jepang kasebut, sampeyan bisa bebas ngobrol, pikirake minangka terapi omongan ing Jepang.

warna latar mburi krem
Wanita sing wawancara kerja ing basa Jepang

Wawancara Prep

Ngerti manawa wawancara ing Jepang minangka keterampilan; kaya kabeh katrampilan, persiapan lan praktik dibutuhake.

Komunikasi Bisnis

Jepang minangka basa penting kanggo bisnis global. Fokus ing komunikasi resmi lan informal kalebu email, surat bisnis, lan telpon.

Politik lan Ekonomi

Tutor kita nggabungake artikel babagan masalah politik lan ekonomi saiki saka publikasi sing terkenal kayata Yomiuri Shimbun lan Asahi Shimbun.

warna latar mburi krem
Kaligrafi Jepang

Sastra

Tutor Jepang nggabungake video ing pelajaran - kanthi konten sing nyenengake lan nyenengake iki, sampeyan bisa nemokake macem-macem lan budaya ing Jepang.

Kesenian

Apa cara sing luwih apik kanggo nyemprotake dhewe ing basa Jepang tinimbang piwulang babagan karya Takashi Murakami utawa Utagawa Hiroshige?

Music

Apa sampeyan ngerti manawa musik mbantu otak sampeyan ngolah informasi anyar? Sinau karo lirik lagu dening para musisi kalebu Horisho Sato lan Orchestra Kuning Kuning.

Rungokake dhaptar lagu saiki kanggo latihan gratis!

warna latar mburi krem
Taman Kastil Osaka ing Osaka, Jepang

Lelungan lan Arah

Penting, supaya bisa komunikasi kanthi cetha ing Jepang kanggo mesthekake yen lelungan aman lan kita bisa tekan tujuan sing bener. Sajrone piwulang Jepang iki, tutor Jepang kita simulasi kahanan kasebut supaya bisa sukses.

Olahraga

Sampeyan manawa penggemar Gendai budō? Pirembagan sukses lan kerugian sumo favorit sampeyan sajrone pelajaran basa sampeyan.

Film

Tutor Jepang nggabungake video ing pelajaran - kanthi konten sing nyenengake lan nyenengake iki, sampeyan bisa nemokake macem-macem lan budaya ing Jepang.

warna latar mburi krem
Para komuter ngenteni sepur ing Tokyo, Jepang

Outings sosial

Apa mikir babagan nedha awan utawa mangan ing Jepang? Kagiyatan sing bisa gawe kuatir kayata pacaran lan nggawe kanca anyar bakal gampang dadi pelajaran sampeyan.

Kagiyatan rutin

Sinau babagan cara interaksi kanthi mandiri lan ngrampungake tugas sing biasane dianggep gampang nanging bisa dadi tantangan sing luar biasa ing Jepang.

Sinau basa mung gampang - mula dina iki!

Jadwal Saiki

Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
LIM Pelajaran logo
© Language in Motion LLC 2019