,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar
Prices
Prices
Regane Piwulang
Paket 30 Jam
₹476.50
Saben Jam
Paket 20 Jam
₹506.25
Saben Jam
10 Jam Paket
₹536.00
Saben Jam
1 Jam Pelajaran
₹595.50
Saben Jam
Mbayar nganggo kertu kredit, PayPal, utawa kredit sing mulang kanggo mulang basa.
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/visa.png
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/master-card.png
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/american-express.png
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/stripe.png
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/paypal.png
Rega saben jam kalebu bahan lan padha kanggo Piwulang Siji-Siji, Kelompok, lan ing Perusahaan.
Tutor basa LIM dibayar kanthi cukup
Kita pancen ngurmati para guru. Kita njamin manawa bisa entuk saben bayaran pelajaran sabisa.
Paket pelajaran basa LIM mbantu para pandhita basa
Paket pelajaran nyedhiyakake stabilitas penghasilan kanggo para guru. Platform kasebut nyedhot 100% kerugian kanggo rega diskon (dudu tutor kita).
Tutor basa LIM nyimpen 100% pambayaran pelajaran
Nalika siswa mlebu nganggo kode rujukan tutor, 100% pambayaran pelajaran mlebu tutor, 0% pindhah menyang platform.
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/swoosh-upper.png
Pelajaran Exchange Kita Gratis
Pelajaran pertukaran padha banget karo pelajaran normal.
Bedane utama yaiku:
Loro sing sinau basa melu pelajaran pertukaran basa
1
Kaloro mitra ijol-ijolan duwe profil Tutor kanggo njamin kualitas pelajaran sing padha.
2
Ora mbayar dhuwit.
3
Minangka ijol-ijolan karo pasangan sampeyan, mula sampeyan sinau ing sak wulangan lan mulang ing sabanjure.
Sinau basa mung gampang - mula dina iki!
Jadwal Saiki
Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/lim-logo-footer.png
© Language in Motion LLC 2019