,,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar

Ajar Italia

Ajar Italia

Nalika mulang nganggo LIM sampeyan entuk akses menyang donya

Iku ora mung proyek. Iku bab ngganti urip, kalebu awakmu dhewe. Apa sampeyan ngrancang golek karir ing pendhidhikan utawa kepengin mbantu wong liya, mulang kanthi LIM minangka cara sing paling apik kanggo tuwuh profesional lan pribadi, lan golek dhuwit kanggo petualangan sabanjure.

Tutor LIM tutor seneng karo rambut coklat sing nyekel laptop
warna latar mburi krem

LIM digawe dening tutor, kanggo tutor. Iki minangka operasi sing dikelola pendhidhik.

Tim dhukungan tutor kita kasedhiya watara jam kanggo pitakonan, komentar lan kesulitan. Tutor diwenehake karo latihan, kursus, lan perlindungan pembatalan. LIM nampung tutor anyar uga tutor veteran.

warna latar mburi krem

Cara miwiti mulang Italia kanthi LIM Lessons

Kandhani apa basa sing bakal sampeyan wulangake Lan nalika sampeyan pengin mulang
Pribadhi profil sampeyan karo kapentingan lan foto sampeyan
Sinau babagan cara nggunakake alat pengajaran Lan ketemu karo siswa sampeyan!
Ayo miwiti
Basa apa sing pengin sampeyan wulangake?
Tuladha: Inggris
Kapan sampeyan pengin sinau?
Min
Sen
Sel
Reb
Ana
Terusake

Kita duwe kelas virtual dhewe

Sampeyan bisa mulang saka telpon, komputer utawa tablet

LIM Lessons kelas virtual
Latar mburi biru
LIM Lessons kelas virtual

Mangkene manfaate luwih akeh

Latar mburi biru
LIM Lessons Algoritma Pencocokan nyambung karo para siswa

We nyambung sampeyan karo siswa

Algoritma Tutor kami nyambungake sampeyan karo siswa sing cocog karo tarif, minat lan pilihan kasedhiyan

LIM Tutor minangka duta budaya
LIM Tutor teka saka saindenging jagad

Dadi duta besar budaya

Sampeyan minangka pelatih basa lan duta besar budaya. Entuk pengalaman praktis lan kesempatan jaringan.

Latar mburi biru
Mundurake pambayaran pelajaran
Entuk:
Kasedhiya:
$ 200
$ 200
Mundur total
Batal
Ngirit

Kontrol tarif lan tetep luwih saka saben pambayaran pelajaran

Rasakake kontrol tingkat, wektu mulang sing ora dibayar lan ragad platform mung 6,25% kanggo paket sing paling umum dituku.

Algoritma kurikulum lan rencana pelajaran ngirit wektu sampeyan

Rencana Pangajaran

Anget 10%
30% Pacelathon
25% Grammar

Algoritma kurikulum lan rencana pelajaran ngirit wektu sampeyan

Bahan pengajaran diwenehake kanggo pelajaran sampeyan. Rencana pelajaran khusus mbantu nuntun sampeyan liwat pelajaran.

Latar mburi biru

Gunakake Bahan lan Alat Manajemen Pelajaran Kita Gratis

Ngundang siswa lan nikmati kontrol rega 100% + 100% pembayaran.

Layar ponsel
Nuduhake kode rujukan LIM kanggo nggunakake platform kanthi gratis

Ngundang siswa sampeyan sinau karo sampeyan ing LIM Lessons!

Kode rujukan LIM Tutor
Nuduhake kode rujukan LIM ing media sosial
Latar mburi biru

Digunakake karo tutor Italia sing duwe pengalaman sing seneng karo apa sing ditindakake. Mulai mulang saiki!

Mahami LIM Lessons siswa basa

"Aku seneng banget karo LIM dadi perusahaan, dakkira minangka perusahaan sing apik lan bisa ngajeni gurune. Dheweke nyedhiyakake dhukungan kanggo materi lan aku bisa dipercaya. Dheweke grapyak banget nanging tetep duwe pendekatan profesional kanggo mulang! ”

Harriet

Seneng LIM Lessons siswa basa

"Para siswa iku wong sing hebat banget! Lan diatur kanthi apik. ”

Robert

Tutul LIM Lessons tutor basa

"Aku seneng banget karo jaman nalika siswa bakal maju. Lan aku seneng nalika siswa bakal mandheg takon babagan idiom lan tembung kaya 'yall', 'ora', 'howdy' lan aku bisa nerangake. Banjur nalika digunakake ing ukara. "

Marcio

Seneng LIM Lessons siswa basa

"Aku seneng keluwesan lan ketemu karo wong anyar kanthi kerja bareng karo para siswa. Aku seneng supaya kelas bisa nyenengake lan dipersonalisasi kanggo siswa. ”

Haley

Pengajaran ora mung kerja. Iki ngganti urip, kalebu awakmu dhewe

Miwiti dina iki

Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
LIM Pelajaran logo
© Language in Motion LLC 2019