,,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar

Sinau Rusia

Learn Russian

Multilingualism minangka faktor kunci ing daya saing, mobilitas lan lapangan kerja

Keahlian komunikasi sing kuat lan dominasi macem-macem basa minangka kunci kanggo saingan ing pasar global saiki.

Papat siswa lan kanca basa sing ngomong

Cara miwiti sinau Rusia kanthi LIM Lessons

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan

Sampeyan gawe jadwal pelajaran

Sampeyan melu kelas virtual kita

Utawa ketemu pelajaran pribadi

Sampeyan ngirim peer

Sampeyan dadi lancar ing basa!

Klik ing wektu sing kasedhiya kanggo gawe jadwal
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
Nyambung 01:00 - 02:00
Wong + online 05:00 - 06:00
Nyambung 06:50 - 07:50
LIM Lessons Alexa Tutor
Inggris
Native Speaker
Ndeleng Resume
LIM Disertifikasi
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/medal.png
5 pengalaman taun
5/5

Kita duwe kelas virtual dhewe

Sampeyan bisa sinau saka telpon, komputer utawa tablet

LIM Lessons kelas virtual

Mangkene manfaate luwih akeh

LIM Lessons Algoritma Pencocokan cocog karo siswa karo tutor

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan karo Algoritma Tutor™ kita

Kepuasan dhuwit bali lan pembayaran sing aman

Kepuasan dhuwit-bali pembayaran dijamin lan aman

Halo
Ciao
Hola

Piranti sinau kalebu kertu flash, video lan artikel

A1
A2
B1
B2
Ukur level keahlian sampeyan
C1
C2

Kita ngukur kemajuan sampeyan lan nyedhiyakake sertifikat kelancaran

Kita nyedhiyakake Rusia pelajaran sing dipersonalisasi sing fokus ing macem-macem topik kalebu:

Wanita sing sinau basa Rusia online kanthi tutor LIM Lessons

TORFL

Nyampurnakake katrampilan Rusia kanggo bagean Maca, Ngrungokake, Ngomong lan Nulis.

Toto wicoro

Tutor Rusia fokus kanggo nyampurnakake pocapan, pangerten% lan pangembangan kosakata Rusia. Sinau kanggo ngobrol ing Rusia kanthi trep, bener lan artistik. Tutor kita mbantu para siswa ngobrol ing Rusia kanthi trep, bener lan artikul.

Mung ngobrol

Apa sampeyan kepenak nyambut gawe? Apa sampeyan duwe pikiran sing pengin dirembug? Ing piwulang Rusia kasebut, sampeyan bisa bebas ngobrol, pikirake minangka terapi omongan ing Rusia.

warna latar mburi krem
Wanita sing menehi presentasi ing kantor ing basa Rusia

Wawancara Prep

Ngerti manawa wawancara ing Rusia minangka keterampilan; kaya kabeh katrampilan, persiapan lan praktik dibutuhake.

Komunikasi Bisnis

Rusia minangka basa penting kanggo bisnis global. Fokus ing komunikasi resmi lan informal kalebu email, surat bisnis, lan telpon.

Politik lan Ekonomi

Tutor kita nggabungake artikel babagan masalah politik lan ekonomi saiki saka publikasi sing terkenal kayata Vechernyaya Moskva lan Moskovskaya Pravda.

warna latar mburi krem
Wong seneng maca literatur nalika ngombe teh

Sastra

Kanggo pamaca sing seneng banget, tutor Rusia nggabungake kutipan saka buku-buku terkenal sing ditulis dening penulis Rusia penting kalebu Leo Tolstoy lan Mikhail Bulgakov.

Kesenian

Apa cara sing luwih apik kanggo nyemprotake dhewe ing basa Rusia tinimbang piwulang babagan karya Natalia Goncharova utawa Wassily Kandinsky?

Music

Apa sampeyan ngerti manawa musik mbantu otak sampeyan ngolah informasi anyar? Sinau kanthi lirik lagu dening para musisi kalebu Dima Bilan lan Shnur.

Rungokake dhaptar lagu saiki kanggo latihan gratis!

warna latar mburi krem
Katedral Saint Basil ing Alun-alun Abang ing Moskow, Rusia

Lelungan lan Arah

Penting, supaya bisa komunikasi kanthi cetha ing Rusia kanggo mesthekake yen lelungan aman lan kita bisa tekan tujuan sing bener. Sajrone piwulang Rusia iki, tutor Rusia kita simulasi kahanan kasebut supaya bisa sukses.

Olahraga

Apa sampeyan penggemar bal-balan? Rembugake lan analisa game, sukses utawa kerugian tim sampeyan sajrone pelajaran basa Rusia.

Film

Tutor Rusia nggabungake video ing pelajaran - kanthi konten sing nyenengake lan nyenengake iki, sampeyan bisa nemokake macem-macem lan budaya Rusia.

warna latar mburi krem
Kanca bareng bareng mangan ing ndhuwur atap ing Rusia

Outings sosial

Apa mikir babagan nedha awan utawa mangan ing Rusia? Kagiyatan sing bisa gawe kuatir kayata pacaran lan nggawe kanca anyar bakal gampang dadi pelajaran sampeyan.

Kagiyatan rutin

Sinau babagan cara interaksi kanthi mandiri lan ngrampungake tugas sing biasane dianggep gampang nanging bisa dadi tantangan sing luar biasa ing Rusia.

Sinau basa mung gampang - mula dina iki!

Jadwal Saiki

Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
LIM Pelajaran logo
© Language in Motion LLC 2019