,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar

Pelajaran Exchange

Pelajaran Exchange

Nuduhake ilmu ing Pelajaran Exchange

Sinau sinau basa ijol-ijolan sadurunge pelajaran

“Aku mulang basa Inggris karo wong wadon Spanyol lan dheweke mulang aku minangka basa Spanyol.”

- Tutor Louise

Cara miwiti sinau:

Sampeyan ngrampungake profil LIM

Kita nemokake mitra pertukaran basa sampeyan

Sampeyan gawe jadwal pelajaran ijol-ijolan

Sampeyan konfirmasi rong basa kanggo ijolan

Kaloro basa kasebut duwe wektu piwulang sing padha

Sampeyan melu kelas virtual kita

Utawa ketemu pelajaran pribadi

Lan lancar!

Ayo miwiti
Pilih foto
Terusake
Foto profil tutor basa pertukaran LIM Lessons
Inggris
Native Speaker
Ndeleng Resume
LIM Disertifikasi
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/medal.png
5 pengalaman taun
5/5

Kita duwe kelas virtual dhewe

Sampeyan bisa ketemu mitra ijol-ijolan basa kanggo pelajaran saka telpon, komputer utawa tablet

LIM Lessons kelas virtual

Mangkene manfaate luwih akeh

Nyambungake sampeyan karo siswa

Kita nemokake mitra tukar sing paling apik kanggo sampeyan nganggo Algoritma Tutor ™

Kepuasan dhuwit bali lan pembayaran sing aman

Ngembangake hubungan karo wong ing saindenging jagad

Halo
Ciao
Hola

Piranti sinau kalebu kertu flash, video lan artikel

A1
A2
B1
B2
C1
C2

Kita ngukur kemajuan sampeyan lan nyedhiyakake sertifikat kelancaran

Satisfied exchange language tutor smiling

Pelajaran pertukaran minangka pilihan sing cocog kanggo sapa wae sing duwe wektu lan keluwesan kanggo mulang minangka pambayaran.

Kualitas

Kanggo layak entuk pelajaran ijol-ijolan, lengkapake aplikasi tutor. Proses iki njamin manawa kualitas pelajaran padha kanggo sampeyan lan guru sampeyan.

Keluwesan

Piwulang pertukaran minangka timbal balik saéngga sampeyan lan mitra ijol bakal nemtokake jadwal lan frekuensi piwulang bebarengan.

Sinau basa mung gampang - mula dina iki!

Jadwal Saiki

Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/lim-logo-footer.png
© Language in Motion LLC 2019