,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar
Prakawis
Prakawis
Beda budaya lan linguistik minangka kesempatan, dudu ancaman.
Telung wanita esem bebarengan lan miring-miring
Kita ningkatake keterbukaan, pangerten, sabar, toleransi lan ngormati.
Kita percaya manawa nyambungake wong saka kabeh lapisan kanggo ngerti lan ngrasakake saben liyane, dadi cara sing kuat kanggo katentreman.
Kita bisa kanggo:
Mbenakake lan makarya urip karo pendidikan basa lan budaya.
Ndhukung pemahaman budaya lan nolak penutupan budaya.
Nambah akses global menyang kesempatan profesional.
Nglindhungi lan ningkatake basa sing kurang diwedharake.
Dhasar LIM yaiku katresnan
Tutor basa mulang siswa basa ing perpustakaan
Kita kene kanggo ndhukung sampeyan.
Kita kerja saben dina kanggo nggabungake umpan balik sampeyan.
Kita minangka tim sing mbiayai dhewe, saengga kita dorong karo tresna lan semangat kanggo ngrewangi wong liya ngluwihi apa wae.
Kita minangka tutor lan ngupayakake supaya bisa sinau babagan pengajaran lan piwulang sing paling konduktif.
Nggabungake Misi Kita Kanggo
Gawe sambungan ing wates sosial lan politik Nawakake kesempatan pendhidhikan sing bisa diakses Mromosiaken pangertosan budaya lan keterbukaan
Sembilan tutor basa esem lan katon seneng
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/swoosh-upper.png
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/swoosh-lower.png
Sinau basa mung gampang - mula dina iki!
Jadwal Saiki
Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/lim-logo-footer.png
© Language in Motion LLC 2019