,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar

Piwulang Kelompok

Piwulang Kelompok

Sinau luwih nyenengake ing perusahaan sing apik

Pelajaran basa online klompok karo papat siswa basa

“Nindakake pelajaran karo kulawarga nggawe kita luwih sambung!”

- Siswa Ellen

Cara miwiti sinau:

Gawe grup sampeyan lan undang kanca

Jadwalake pelajaran sampeyan

Melu kelas virtual kita

Utawa ketemu pelajaran pribadi

Kirimake PR

Lan lancar!

Anggota klompok
Foto profil tutor LIM Lessons
Lucas
Gabung
Foto profil siswa LIM Lessons
Sophie
Gabung
Foto profil siswa LIM Lessons
Ashley
Gabung
Tambah wong menyang grup sampeyan
Telusuri akun LIM kanggo gabung karo grup sampeyan:
Jeneng jinis
Search icon
Search icon

Kita duwe kelas virtual dhewe

Sampeyan bisa sinau saka telpon, komputer utawa tablet

LIM Lessons kelas virtual

Mangkene manfaate luwih akeh

Nyambungake sampeyan karo siswa

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan karo Algoritma Tutor ™ kita

Kepuasan dhuwit bali lan pembayaran sing aman

Kepuasan dhuwit-bali pembayaran dijamin lan aman

Halo
Ciao
Hola

Piranti sinau kalebu kertu flash, video lan artikel

A1
A2
B1
B2
C1
C2

Kita ngukur kemajuan sampeyan lan nyedhiyakake sertifikat kelancaran

Sinau basa mung gampang - mula dina iki!

Jadwal Saiki

Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/lim-logo-footer.png
© Language in Motion LLC 2019