,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar

Sinau Wong Vietnam kanggo Tujuan Akademik kanthi LIM

Sinau Wong Vietnam Kanggo Tujuan Akademik

Multilingualism minangka faktor kunci ing daya saing, mobilitas lan lapangan kerja

Murid sing seneng sinau basa kanggo tujuan akademik.

Keahlian komunikasi sing kuat lan dominasi macem-macem basa minangka kunci kanggo saingan ing pasar global saiki.

Akademik Wong Vietnam Piwulang fokus ing macem-macem subjek:

Ngerti manawa wawancara ing Wong Vietnam minangka keterampilan; kaya kabeh katrampilan, persiapan lan praktik dibutuhake.

Wawancara Prep

Ngerti manawa wawancara ing Wong Vietnam minangka keterampilan; kaya kabeh katrampilan, persiapan lan praktik dibutuhake.

Ndhaptar menyang universitas iku tantangan. Tutor kita bakal menehi pandhuan lan dhukungan sing dibutuhake supaya sukses.

College Admissions

Ndhaptar menyang universitas iku tantangan. Tutor kita bakal menehi pandhuan lan dhukungan sing dibutuhake supaya sukses.

Nyampurnakake katrampilan sampeyan kanggo bagean Maca, Ngrungokake, Ngomong lan Nulis ujian keahlian penting kasebut kanggo Wong Vietnam.

TOEFL/IELTS

Nyampurnakake katrampilan sampeyan kanggo bagean Maca, Ngrungokake, Ngomong lan Nulis ujian keahlian penting kasebut kanggo Wong Vietnam.

Nguasai katrampilan nulis sing dibutuhake kanggo sukses ing kuliah, sekolah lulusan, program PhD utawa riset.

Nulis Akademik

Nguasai katrampilan nulis sing dibutuhake kanggo sukses ing kuliah, sekolah lulusan, program PhD utawa riset.

Nguasai pidato umum ngidini sampeyan rumangsa tenang lan percaya diri ing acara pidato apa wae, iku pengalaman sing ngganti urip.

Pidato lan Presentasi

Nguasai pidato umum ngidini sampeyan rumangsa tenang lan percaya diri ing acara pidato apa wae, iku pengalaman sing ngganti urip.

Tinjauan gramatikal, struktural, lan gaya kanthi rinci mbantu sampeyan nyambut gawe kanthi cara sing paling apik.

Akademik Papers

Tinjauan gramatikal, struktural, lan gaya kanthi rinci mbantu sampeyan nyambut gawe kanthi cara sing paling apik.

Cara miwiti sinau Wong Vietnam kanthi LIM Lessons

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan

Sampeyan gawe jadwal pelajaran

Sampeyan melu kelas virtual kita

Utawa ketemu pelajaran pribadi

Sampeyan ngirim peer

Sampeyan dadi lancar ing basa!

Klik ing wektu sing kasedhiya kanggo gawe jadwal
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
Nyambung 01:00 - 02:00
Wong + online 05:00 - 06:00
Nyambung 06:50 - 07:50
LIM Lessons Alexa Tutor
Inggris
Native Speaker
Ndeleng Resume
LIM Disertifikasi
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/medal.png
5 pengalaman taun
5/5

Kita duwe kelas virtual dhewe

Sampeyan bisa sinau saka telpon, komputer utawa tablet

LIM Lessons kelas virtual

Mangkene manfaate luwih akeh

Nyambungake sampeyan karo siswa

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan karo Algoritma Tutor ™ kita

Kepuasan dhuwit bali lan pembayaran sing aman

Kepuasan dhuwit-bali pembayaran dijamin lan aman

Halo
Ciao
Hola

Piranti sinau kalebu kertu flash, video lan artikel

A1
A2
B1
B2
C1
C2

Kita ngukur kemajuan sampeyan lan nyedhiyakake sertifikat kelancaran

Sinau basa mung gampang - mula dina iki!

Jadwal Saiki

Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/lim-logo-footer.png
© Language in Motion LLC 2019