,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar

Sinau Somali kanggo Leisure kanthi LIM

Sinau Somali Kanggo Leisure

Temokake budaya anyar, tingkatake memori lan tingkatake katrampilan nggawe keputusan kanthi sinau basa

Murid sing seneng sinau basa kanggo santai.

Kemampuan kanggo nggawe keputusan dadi proses sing luwih gampang kanggo wong multibasa lan wong sing duwe basa akeh duwe otak sing luwih cepet lan cepet ngeling-eling jeneng, pituduh, fakta, lan tokoh.

Somali Piwulang kanggo hiburan fokus ing macem-macem subjek:

Tutor kita simulasi kahanan umum nalika lelungan kanggo mesthekake yen sampeyan wis siyap.

Dolan

Tutor kita simulasi kahanan umum nalika lelungan kanggo mesthekake yen sampeyan wis siyap.

Sinau Somali kanthi lirik lagu para musisi terkenal! Rungokake dhaptar lagu saiki kanggo latihan!

Music

Sinau Somali kanthi lirik lagu para musisi terkenal! Rungokake dhaptar lagu saiki kanggo latihan!

Ing pelajaran kasebut, sampeyan bebas ngobrol karo guru babagan topik sing sampeyan pilih, pikirake minangka terapi omongan ing Somali.

Obrolan

Ing pelajaran kasebut, sampeyan bebas ngobrol karo guru babagan topik sing sampeyan pilih, pikirake minangka terapi omongan ing Somali.

Tutor kita nggabungake video kanggo mbantu sampeyan nemokake macem-macem lan budaya pamicara Somali.

Film

Tutor kita nggabungake video kanggo mbantu sampeyan nemokake macem-macem lan budaya pamicara Somali.

Tinjau kutipan saka buku misuwur sing ditulis dening panulis penting basa Somali.

Sastra

Tinjau kutipan saka buku misuwur sing ditulis dening panulis penting basa Somali.

Apa cara sing luwih apik kanggo nyelehake Somali tinimbang karo pelajaran babagan karya seniman terkenal?

Seni

Apa cara sing luwih apik kanggo nyelehake Somali tinimbang karo pelajaran babagan karya seniman terkenal?

Cara miwiti sinau Somali kanthi LIM Lessons

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan

Sampeyan gawe jadwal pelajaran

Sampeyan melu kelas virtual kita

Utawa ketemu pelajaran pribadi

Sampeyan ngirim peer

Sampeyan dadi lancar ing basa!

Klik ing wektu sing kasedhiya kanggo gawe jadwal
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
Nyambung 01:00 - 02:00
Wong + online 05:00 - 06:00
Nyambung 06:50 - 07:50
LIM Lessons Alexa Tutor
Inggris
Native Speaker
Ndeleng Resume
LIM Disertifikasi
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/medal.png
5 pengalaman taun
5/5

Kita duwe kelas virtual dhewe

Sampeyan bisa sinau saka telpon, komputer utawa tablet

LIM Lessons kelas virtual

Mangkene manfaate luwih akeh

Nyambungake sampeyan karo siswa

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan karo Algoritma Tutor ™ kita

Kepuasan dhuwit bali lan pembayaran sing aman

Kepuasan dhuwit-bali pembayaran dijamin lan aman

Halo
Ciao
Hola

Piranti sinau kalebu kertu flash, video lan artikel

A1
A2
B1
B2
C1
C2

Kita ngukur kemajuan sampeyan lan nyedhiyakake sertifikat kelancaran

Sinau basa mung gampang - mula dina iki!

Jadwal Saiki

Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/lim-logo-footer.png
© Language in Motion LLC 2019