,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar

Sinau Norwegia kanggo Wiwitan karo LIM

Sinau Norwegia Kanggo Wiwitan

Multilingualism minangka faktor kunci ing daya saing, mobilitas lan lapangan kerja

Murid sing seneng sinau dhasar kanggo basa.

Keahlian komunikasi sing kuat lan dominasi macem-macem basa minangka kunci kanggo saingan ing pasar global saiki.

Piwulang Norwegia Pelajaran fokus ing macem-macem subjek:

Praktek ngomong siji-siji karo panutur asli sing bakal njamin sampeyan ngucapake lafal sing bener kanggo saben tembung.

Dasar-dasar

Praktek ngomong siji-siji karo panutur asli sing bakal njamin sampeyan ngucapake lafal sing bener kanggo saben tembung.

Nambah katrampilan pangertosan maca kanthi umum lan tambahake kosa kata kanthi latihan maca.

Reading

Nambah katrampilan pangertosan maca kanthi umum lan tambahake kosa kata kanthi latihan maca.

Dadi panulis sing kuat ing Norwegia kanthi latihan ing saben pelajaran. Sampeyan bakal bakal nulis teks sing sampurna ing Norwegia.

Tulis

Dadi panulis sing kuat ing Norwegia kanthi latihan ing saben pelajaran. Sampeyan bakal bakal nulis teks sing sampurna ing Norwegia.

Piwulang sampeyan bakal dadi pengalaman sing nylametake nalika sampeyan mung bakal ngrungokake Norwegia kanggo mbantu nglatih katrampilan sing penting banget.

Ngrungokake

Piwulang sampeyan bakal dadi pengalaman sing nylametake nalika sampeyan mung bakal ngrungokake Norwegia kanggo mbantu nglatih katrampilan sing penting banget.

Mbangun basis sing kuwat kanthi miwiti kosa kata tingkat A1 lan kemajuan menyang ekspresi lan idiom sing luwih maju.

Kosakata

Mbangun basis sing kuwat kanthi miwiti kosa kata tingkat A1 lan kemajuan menyang ekspresi lan idiom sing luwih maju.

Sinau grammar kanggo Norwegia kanthi cara sing nyenengake lan efektif. Sampeyan bakal cepet dadi ahli kanthi praktik karo tutor sampeyan.

Toto wicoro

Sinau grammar kanggo Norwegia kanthi cara sing nyenengake lan efektif. Sampeyan bakal cepet dadi ahli kanthi praktik karo tutor sampeyan.

Cara miwiti sinau Norwegia kanthi LIM Lessons

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan

Sampeyan gawe jadwal pelajaran

Sampeyan melu kelas virtual kita

Utawa ketemu pelajaran pribadi

Sampeyan ngirim peer

Sampeyan dadi lancar ing basa!

Klik ing wektu sing kasedhiya kanggo gawe jadwal
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
Nyambung 01:00 - 02:00
Wong + online 05:00 - 06:00
Nyambung 06:50 - 07:50
LIM Lessons Alexa Tutor
Inggris
Native Speaker
Ndeleng Resume
LIM Disertifikasi
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/medal.png
5 pengalaman taun
5/5

Kita duwe kelas virtual dhewe

Sampeyan bisa sinau saka telpon, komputer utawa tablet

LIM Lessons kelas virtual

Mangkene manfaate luwih akeh

Nyambungake sampeyan karo siswa

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan karo Algoritma Tutor ™ kita

Kepuasan dhuwit bali lan pembayaran sing aman

Kepuasan dhuwit-bali pembayaran dijamin lan aman

Halo
Ciao
Hola

Piranti sinau kalebu kertu flash, video lan artikel

A1
A2
B1
B2
C1
C2

Kita ngukur kemajuan sampeyan lan nyedhiyakake sertifikat kelancaran

Sinau basa mung gampang - mula dina iki!

Jadwal Saiki

Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/lim-logo-footer.png
© Language in Motion LLC 2019