,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar

Sinau Ceko Kanggo Peserta Muda kanthi LIM

Sinau Ceko Kanggo Peserta Muda

Bocah-bocah sing sinau basa kapindho nalika isih enom nduwe katrampilan ngrampungake masalah lan kreativitas sing tambah

Bocah sing seneng sinau basa ing pelajaran kanggo para siswa sing isih enom.

Sinau basa kapindho nambah katrampilan ngatasi masalah, mikir kritis, lan ngrungokake, saliyane nambah memori, konsentrasi, lan katrampilan kanggo mbukak akeh tugas.

Piwulang Ceko Kita Kanggo Pelajar Muda nyenengake lan efektif

Dolanan minangka elemen penting kanggo siswa sing isih enom. Tutor nggabungake macem-macem game kanggo nyedhiyakake pelajaran grammar lan kosa kata.

Game

Dolanan minangka elemen penting kanggo siswa sing isih enom. Tutor nggabungake macem-macem game kanggo nyedhiyakake pelajaran grammar lan kosa kata.

Kita kabeh wis kenal karo jingle sing wis dingerteni nalika isih bocah. Tutor nggunakake musik kanggo nulungi siswa sing isih enom bisa tetep kosa kata anyar.

Lagu

Kita kabeh wis kenal karo jingle sing wis dingerteni nalika isih bocah. Tutor nggunakake musik kanggo nulungi siswa sing isih enom bisa tetep kosa kata anyar.

Tutor nggunakake whiteboard virtual kita kanggo nyorot, nggaris ngisor lan nguripake konten supaya para siswa sing isih enom tetep terlibat.

Visuals

Tutor nggunakake whiteboard virtual kita kanggo nyorot, nggaris ngisor lan nguripake konten supaya para siswa sing isih enom tetep terlibat.

Cara miwiti sinau Ceko kanthi LIM Lessons

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan

Sampeyan gawe jadwal pelajaran

Sampeyan melu kelas virtual kita

Utawa ketemu pelajaran pribadi

Sampeyan ngirim peer

Sampeyan dadi lancar ing basa!

Klik ing wektu sing kasedhiya kanggo gawe jadwal
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
Nyambung 01:00 - 02:00
Wong + online 05:00 - 06:00
Nyambung 06:50 - 07:50
LIM Lessons Alexa Tutor
Inggris
Native Speaker
Ndeleng Resume
LIM Disertifikasi
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/medal.png
5 pengalaman taun
5/5

Kita duwe kelas virtual dhewe

Sampeyan bisa sinau saka telpon, komputer utawa tablet

LIM Lessons kelas virtual

Mangkene manfaate luwih akeh

Nyambungake sampeyan karo siswa

Kita nemokake tutor sing paling apik kanggo Bocah-bocah kanthi Algoritma Tutor ™ kita

Kepuasan dhuwit bali lan pembayaran sing aman

Kepuasan dhuwit-bali pembayaran dijamin lan aman

Halo
Ciao
Hola

Piranti sinau kalebu kertu flash, video lan artikel

A1
A2
B1
B2
C1
C2

Kita ngukur kemajuan anak sampeyan lan nyedhiyakake sertifikat kelancaran

Sinau basa mung gampang - mula dina iki!

Jadwal Saiki

Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/lim-logo-footer.png
© Language in Motion LLC 2019