,
Mlebet
Miwiti Pawulangan Panjenengan
Mlebet
Ndhaptar
Nyebut dhewe

Gabung karo Komunitas Sinau Basa Kita

Miwiti Pawulangan Panjenengan
carane ngomong hello ing pirang-pirang basa

Cara kerjane

Kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan

Sampeyan gawe jadwal pelajaran

Sampeyan melu kelas virtual kita

Utawa ketemu pelajaran pribadi

Sampeyan ngirim peer

Sampeyan dadi lancar ing basa!

Klik ing wektu sing kasedhiya kanggo gawe jadwal
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
Nyambung 01:00 - 02:00
Wong + online 05:00 - 06:00
Nyambung 06:50 - 07:50
LIM Lessons Alexa Tutor
Inggris
Native Speaker
Ndeleng Resume
LIM Disertifikasi
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/fe/medal.png
5 pengalaman taun
5/5

Akses tanpa wates kanggo video, kartu flash lan bahan. Fokus karo komunikasi nyata ing 80 basa kalebu Inggris, Jerman lan Korea.

Tutor basa online sing duwe pelajaran

Konfirmasi kanthi yakin karo jaminan kepuasan dhuwit maneh.

Piwulang kita kalebu kabeh umur, basa, kabutuhan lan piranti.

Algoritma Tutor™ kita nemokake guru sing paling apik kanggo sampeyan.

Algoritma Kurikulum™ lan tutor milih bahan sing paling pas kanggo sampeyan.

Pilih jinis pelajaran sing paling cocog kanggo sampeyan

Piwulang Siji-sijine
Pelajaran sing dibayar kanthi perhatian tutor 100%.
Waca Rega
Piwulang Kelompok
Pelajaran sing dibayar karo kanca utawa kulawarga.
Waca Rega
Pelajaran Exchange
Sampeyan mulang wong lan wong iki mulang sampeyan minangka baline.
Gratis
Pelajaran Beasiswa Sosial
Pelajaran adhedhasar kabutuhan sing diwulangake dening para guru sukarelawan.
Gratis
Pelajaran basa kanggo tujuan akademik

Akademik

Kecap
College Admissions
Akademik Papers
Pelajaran basa kanggo sinau dhasar

Dasar-dasar

Ngomong
Tulis
Reading
Pelajaran basa kanggo luang

Nyawa

Dolan
Obrolan
Musik lan Film
Piwulang basa kanggo para pamudha mudha

Young Learners

Bahan ramah anak
Lagu lan Game
Pelajaran basa kanggo bisnis

Bisnis

Prep kanggo Interviews
Rapat
Presentasi

LIM Lessons dipimpin wanita, diduweni independen lan 100% didanai dhewe

Inspirasi karo pengalaman mulang, pangadeg kita terus nggawe platform iki kanthi katresnan lan semangat supaya jagad iki dadi papan sing luwih apik liwat pertukaran basa lan budaya. Minangka platform sing didanai mandhiri, thanks kanggo dhukungan saka para siswa lan guru basa sing bisa menehi LIM Lessons.

Matur nuwun kanggo dhukungan sampeyan!

warna latar mburi krem
warna latar mburi krem
Wong mesem sing wis sinau LIM Lessons sing sinau basa
Sinau basa LIM Lessons sing nganggo kacamata
Mesem, seneng LIM Lessons sing sinau basa
Konten, wareg LIM Lessons sing sinau basa
Sinau basa LIM Lessons sing nganggo kacamata
Sinau LIM Lessons sing sinau basa nganggo rambut abang
Sinau basa LIM Lessons sing nganggo kacamata
Mesem, marem LIM Lessons sing sinau basa nganggo rambut pirang
Sinau basa LIM Lessons seneng karo eseman sing apik
Sinau LIM Lessons sing sinau basa nganggo rambut gundul
Wong seneng karo kacamata sing dadi murid sinau basa LIM Lessons
Sinau LIM Lessons sing sinau basa nganggo rambut coklat
Wong sing seneng rambut pirang sing dadi murid sinau LIM Lessons
Wanita esem sing wis sinau LIM Lessons sing sinau basa
Wong sing wareg sing dadi murid sinau LIM Lessons
Sinau LIM Lessons sing sinau basa
Wong sing seneng rambut cekak sing dadi murid sinau LIM Lessons
https://d1js7ee7af8okx.cloudfront.net/Homepage+-+Cris.jpg
Seneng banget sinau karo para guru sing nuduhake minat lan fokus karo target tartamtu. Saben pelajaran disesuaikan karo kabutuhanku. Iki minangka metodologi sing efektif banget. Aku pancen wis wareg karo pengalamanku karo LIM.
Cristiane - São Paulo, Brasil
Siswa lan tutor percaya marang kita
32,000+ siswa lan tutor milih LIM kanggo nuduhake ilmu
Sinau basa dadi luwih gampang- miwiti dina iki!
Waca Rega
Jadwal Saiki
Sumber Daya Gratis
Test Language Proficiency
Coba Bahan Gratis Kita
Essentials English Business
Blogs
Instagram
Basa
Gabung karo luwih saka 32.000 siswa basa sing wareg!
Simbol keahlian basa CEFR
Tahap pelajaran kita sesuai karo Rujukan Rujukan Eropa Umum
LIM Pelajaran logo
© Language in Motion LLC 2019