,
Gabung karo komunitas kita
Siswa saka saindenging jagad sinau karo kita saben dina
Sinau LIM Lessons sing sinau basa nganggo rambut pirang
“Pelajaran kasebut jelas lan akurat. Interaksi kosa kata sing apik!"
Wong sing seneng sinau basa LIM Lessons
“Piwulang kasebut cetha banget, bisa ngrampungake pangarepanku. Matur nuwun!"
Wanita wareg sing LIM Lessons sing sinau basa
“Pancen apik lan menarik"
Sinau LIM Lessons sing sinau basa nganggo rambut gundul
“Seneng banget duwe piwulang sing apik banget!"
Wong sing botak seneng sing sinau sinau basa LIM Lessons
“Muga interes! Gracias."
Sinau LIM Lessons sing sinau basa nganggo rambut coklat
“Aku seneng pelajaran. Pendhidhiku minangka wong sing apikan lan dheweke nggawe aku lega."
Marem LIM Lessons sing sinau basa nganggo rambut cekak
“Me encantó mi clase! Mi maestra siempre es súper buena y una gran persona."
Mlebu karo Facebook
utawa email
Nduwe kode rujukan? Klik kanggo nggunakake.
Nggawe akun
Duwe akun? Mlebu